נכתב על ידי: קורס בישול - פורטל לימודים ToStudy
תאריך: 21/02/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


ראשית כל יש להרתיח את הגזרים, וזאת עד לרמת רכות סבירה. לאחר מכן יש לחתוך את גזרים לעיגולים, יש לשים לב שהם בגודל הנכון ובמיוחד לא עבים מדי. לאחר מכן יש לקחת את כל התבלינים למערבב בכוס יחד עם השמן, הפטרוזיליה והסחוג (יש גרסאות גם בלעדיו למי שרוצה את זה פחות חריף), את כל זה יש להוסיף אל הגזרים ולהכניס למקרר אשר מכיל את כל הקניות שלכם


 
אודות המחבר

פורטל לימודים - ToStudy - כל הקורסים לבישול, קונטוריה ואפיה במקום אחד

אנו שמחים להציג לכם את רשימת בתי הספר לבישול וקורסי הבישול המובילים כיום בישראל. עברו על רשימת הקורסים המוצעים לכם בהמשך הדף ובחרו את אלו שהכי מתאים לכם, השאירו את פרטיכם במקום המיועד לכך, וצפו לשיחת טלפון בהקדם מנציגי בית הספר לבישול שנבחרת עם הצעת מחיר להתחלת קורס בישול, קורס קונדיטוריה או קורס אפיה בבית ספר.

למידע על קורסים לבישול לחץ כאן

http://www.tostudy.co.il/findlimudim.asp?example=6&stage2=220&stage3=288&ezor=0

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe15.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון