נכתב על ידי: מאיר קרנש
תאריך: 22/11/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מניחים את הארטישוק הירושלמי, תפוחי האדמה ושורש הסלרי בסירים נפרדים עם מי ברז קרים ומבשלים עד התרככות. מסננים היטב את המים ומעבירים את ירקות השורש לקערה משותפת. מוסיפים 50 גרם חמאה, וטוחנים את השורשים בעזרת בלנדר מוט בפולסים קצרים, תוך הוספת מלח לפי הטעם.


 
אודות המחבר

גדלתי בחווה במושבה החקלאית יבנאל, כך שהחיבור לקרקע ולטעמים הגליליים היה חלק בלתי נפרד ממני כבר בילדותי. אהבתי לאוכל הובילה אותי ללימודים בבית הספר Le Cordon Bleu שבסידני אוסטרליה, שם הבנתי סופית שבישול הוא ייעודי בחיים. במהלך דרכי המקצועית עבדתי במקומות רבים בארץ ובעולם, בהם מסעדה איטלקית בסידני, מסעדת הדגים Deca בתל אביב ומסעדת מלון Benvengudo שבפרובנס.

כיום חוויות אלה ועוד הביאו אותי ליצור את שף נודד - אירועים קולינארים מיוחדים

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1467.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון