נכתב על ידי:
ריצ' קצפת - Rich's
תאריך:
09/10/2012
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
מערבבים בקערה את הברנדי והמים. טובלים חצי מכמות הביסקוויטים בנוזל, כל אחד בנפרד, ומרפדים בהם תבנית ריבועית בגודל 25 ס"מ.
להכנת הקרם
, ממיסים במיקרוגל ריצ'קפה עם אבקת הקקאו, החמאה והשוקולד ומערבבים היטב. מוסיפים את הווניל.
מקציפים קצפת ריצ', מנמיכים את מהירות המיקסר ומקפלים פנימה את תערובת השוקולד. שוטחים חצי מהכמות על הביסקוויטים.
מרטיבים את הביסקוויטים שנותרו, כל אחד בנפרד ומניחים על הקרם, מכסים בקרם שנותר. מקפיאים כרבע שעה.
להכנת הציפוי,
מקציפים את הקצפת עם הפודינג וליקר קפה ומכסים את הקרם, או מעבירים לשקית זילוף ומכסים בדוגמה הרצויה. שומרים במקפיא עד ההגשה. חותכים למנות בגודל הרצוי, למשל 5 על 2.5 ס"מ ומגישים.
מאחר שהקצפת לא הופכת קשה מדי, אפשר להגיש ישר מהמקפיא.
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1466.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון