נכתב על ידי:
ריצ' קצפת - Rich's
תאריך:
09/10/2012
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
להכנת הבסיס
, מרסקים את העוגיות עם האגוזים במעבד מזון. שוטחים ומהדקים את התערובת בתבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. שומרים במקרר.
לשכבת האגסים, מסננים הטב וחותכים את האגסים לשמיניות, שוטחים על הבסיס.
להכנת הקרם,
בסיר קטן מחממים 3/4 מכמות הריצ'קפה עם הסוכר, מבלי להגיע לרתיחה.
בקערית קטנה ממיסים את הקורנפלור בריצ'קפה שנותר. מוסיפים מעט מהנוזל החם, מערבבים ומחזירים לסיר. מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה, עד שהקרם מתחיל להסמיך. מסירים מהאש ומוסיפים את החלמונים והווניל ומערבבים היטב.
להכנת שכבת הפרג
, מחממים בסיר את הפרג, ריצ'קפה והדבש, מבשלים תוך בחישה, עד שהנוזלים נספגים לגמרי בפרג. מסירים מהאש ומצננים לחום החדר. מוסיפים קליפת לימון ומערבבים עם קרם הווניל. שוטחים על האגסים ומצננים במקרר.
להכנת הציפוי,
מקציפים קצפת ריצ' עם הפודינג ומורחים על העוגה. שומרים במקרר.
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1461.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון