נכתב על ידי:
ריצ' קצפת - Rich's
תאריך:
09/10/2012
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
מרפדים תבנית אפייה בגודל 25x35 ס"מ בנייר אפייה, מרססים במעט ספריי שמן בטעם חמאה.
מערבבים את האגוזים עם הקקאו.
מקציפים היטב את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר.
מקציפים בנפרד את החלמונים עם הסוכר הנותר והווניל ומקפלים עם החלבונים המוקצפים ותערובת האגוזים והקקאו. שוטחים בתבנית.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהעוגה נסוגה מעט מהדפנות. מוציאים מהתנור, מוציאים מהתבנית, מגלגלים עם הנייר ומצננים.
להכנת המילוי,
מקציפים קצפת ריצ' עם הפודינג ומורחים לאורך העוגה, מפזרים מעל את הדובדבנים. בעזרת הנייר מגלגלים לגלילה, תוך הרחקת הנייר.
מורחים את העוגה בממרח נוטלה ומגלגלים באגוזי קליפורניה קצוצים. מניחים את הגלילה על מגש מוארך כשהתפר כלפי מטה, מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר או מקפיאים. מוציאים מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1460.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון