נכתב על ידי: איתן הורביץ קייטרינג פלפל ומלח
תאריך: 07/04/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מחממים בסיר על אש קטנה את החלב קוקוס, מוסיפים את המים הרתוחים, בקערה עגולה שמים את הקורנפלור ומוסיפים לו ככוס מהתערובת שבסיר כדי להמיס, מערבבים בעזרת מטרפה עד שאין גושים ומוסיפים לסיר ( שלא ירתח) תוך כדי ערבוב הנוזל שבסיר . ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה ומכבים את האש. מוזגים לכוסות מרטיני או שוט  כמות של בין 50 ל100 מ"ל ומקררים ואח"כ למקרר ל4 שעות לפחות. לפני ההגשה מפזרים למעלה רוטב פירות יער או סירופ פטל או כל ריבה טובה אחרת , אפשר להוסיף שברי בוטנים מלוחים או פיסטוקים או קוקוס מגורר.


 
אודות המחבר

איתן הורביץ הוא השף של קייטרינג פלפל ומלח, אסאדו, גריל, טאפאס ועוד.  אנחנו מקפידים על הפרטים הקטנים . קייטרינג פלפל ומלח- אירועים בכל הארץ,הכנסו לאתר.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe146.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון