מחממים בסיר על אש קטנה את החלב קוקוס, מוסיפים את המים הרתוחים, בקערה עגולה שמים את הקורנפלור ומוסיפים לו ככוס מהתערובת שבסיר כדי להמיס, מערבבים בעזרת מטרפה עד שאין גושים ומוסיפים לסיר ( שלא ירתח) תוך כדי ערבוב הנוזל שבסיר . ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה ומכבים את האש. מוזגים לכוסות מרטיני או שוט כמות של בין 50 ל100 מ"ל ומקררים ואח"כ למקרר ל4 שעות לפחות. לפני ההגשה מפזרים למעלה רוטב פירות יער או סירופ פטל או כל ריבה טובה אחרת , אפשר להוסיף שברי בוטנים מלוחים או פיסטוקים או קוקוס מגורר.