נכתב על ידי: ענבר סגרון
תאריך: 30/07/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מכינים את הפסטה בסיר , מסננים ונותנים לה להיתקרר בינתיים חותכים את העגבניות ואת הבולגרית  ומכניסים לקערה  , מוסיפים את הטונה  ומערבבים , אחר כך מכניסים את הפסטה ומערבבים , מפרידים  את העלי פטרוזיליה ומוסיפים לקערה  , מתבלים עם קצת שמן זית , מלח ולימון (לפי הטעם ) מערבבים הכל ביחד וזה מוכן  ,בתיאבון !!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1451.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון