נכתב על ידי: יואב ליסו
תאריך: 05/07/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1. חממו את החלב אך עדיין אל תרתיחו אותו.

2. ממיסים את הג'נטיל בחלב ומערבים עם קמח.

3. מרתיחים את השמנת למספר דקות ביחד עם כוס חלב אחת.

4. לאחר מכן, מסירים את תערובת החלב מהאש וממשיכים לערבב בעדינות.

5. לקרמל את הסוכר ולחלק את התערובת לשמונה כוסות.

6. יש להמתין כשעתיים לפני ההגשה. כמובן שההגשה מתבצעת על צלוחיות מעוצבות ומהודרות.

7. על מנת לשדרג את המנה מומלץ להוסיף רוטב לפי בחירתכם. זה יכול להיות רוטב אוכמניות, תותים, שוקולד ועוד.

8. קחו את הפרי/המוצר הרצוי שישמש כרוטב וחממו אותו על אש קטנה עד שהוא יתבשל ויוציא מיץ.

9. ולבסוף, שפכו בצורה אמנותית את הרוטב מעל הפנקוטה הבסיסית.

בתאבון!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1450.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון