נכתב על ידי:
ריצ' קצפת - Rich's
תאריך:
21/06/2012
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
להכנת הבסיס
, מרסקים את הוופלים במעבד מזון, מוסיפים את השמן וקליפת הלימון ומעבדים מעט. שוטחים על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.
להכנת שכבת הגבינה
, מקציפים היטב את הגבינה, מוסיפים את הסוכר והווניל ומקציפים מעט.
ממיסים את הג'לטין בחלק מהבסיס להקרמה ובישול של ריצ', על אש נמוכה או במיקרוגל, מוסיפים את הבסיס הנותר. מוסיפים לתערובת הגבינה.
מקציפים היטב את החלבונים ומקפלים עם תערובת הגבינה, יוצקים לתבנית. מקררים לפחות 4 שעות, עד שהעוגה יציבה.
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1446.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון