נכתב על ידי:
ריצ' קצפת - Rich's
תאריך:
21/06/2012
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
להכנת הבצק
, טורפים את החמאה עם החלמונים והסוכר. מוסיפים את הקמח ומערבלים. שוטחים 2/3 מהבצק על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 26 ס"מ. את השליש הנותר מרדדים לעלה בעובי כ-3 מ"מ ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים 20-15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, רק עד ששני הבצקים הזהיבו. אפשר להחליף בביסקוויטים מרוסקים.
להכנת שכבת הגבינ
ה, טורפים את הגבינה עם הסוכר, התבלינים והפודינג.
ממיסים את הג'לטין במים ומחממים 20 שניות במיקרוגל. מערבבים ומוסיפים לתערובת הגבינה.
מקציפים בנפרד את השמנת להקצפה של ריצ' ומקפלים עם תערובת הגבינה. שוטחים על הבסיס האפוי. מצננים כשעה במקרר. מפוררים מעל את הבצק האפוי או מפזרים את הביסקוויטים. שומרים במקרר עד שהעוגה מתייצבת.
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1445.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון