נכתב על ידי:
ריצ' קצפת - Rich's
תאריך:
21/06/2012
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
להכנת הבסיס
, מרסקים את העוגיות ומערבבים עם הנוטלה, מהדקים לתחתית של תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ, לתבנית ריבועית או לתבניות אישיות. מצננים כרבע שעה במקרר.
להכנת שכבת הגבינה
, טורפים היטב את הריקוטה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים, כל אחת בנפרד, את הקורנפלור ותמצית השקדים או הווניל. מוסיפים את הבסיס להקרמה ובישול של ריצ' ואת השקדים הטחונים. יוצקים לתבנית.
אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך מעט, 160 מעלות, עד שהעוגה התייצבה ושומרים במקרר.
מתאים להגיש עם תותים וגם עם רסק פרי ממותק.
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1444.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון