נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 31/03/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בקערה לערבב את הגבינה השמנת והחלב לתערובת חלקה, לסדר בתבנית שכבה של תפו"א לפזר חלק מהשום, לצקת מהתערובת על תפו"א ולתבל במלח ופלפל, לחזור שוב על שכבת תפו"א ושוב לצקת מהתערובת והשום לתבל שוב, כך לחזור בפעם השלישית, בחלק העליון של תפו"א לחתוך קוביות קטנות של החמאה ולהניח מעל תפו"א,להכניס לתנור מחומם לחום של 180 מעלות ולאפות עד שמשחים כ-45 דקות.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1432.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון