נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 24/03/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לקערה את כל המצרכים היבשים ולערבב היטב.
 להוסיף את שאר המצרכים לערבב היטב עד קבלת בלילה מעט סמיכה.
להכניס לבלילה את נתחי חזה העוף ולהכניס למקרר לשעתיים לפחות.
לחמם את השמן ולטגן בקבוצות קטנות בכדי לא לקרר את השמן, לטגן עד הזהבה
להעביר למגש מרופד בנייר סופג.
להגיש חם.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1429.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון