נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 20/03/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:
לצפות את חזה הבקר בתבלין והמלח היטב להכניס למגש לכסות בניילון נצמד.
להכניס למקרר ל-24 שעות, לאחר מכן לחמם תנור ל-160 מעלות.
להניח  בתבנית אפייה את הנתח ולאפות שעה, בזמן הזה להכין את מצרכי התיבול.
בקערה לערבב את כל מצרכי התיבול, להוציא את התבנית מהתנור ולצקת את רוטב התיבול.
להחזיר את התבנית לתנור לעוד שלוש שעות,
להוציא את התבנית מהתנור ולתת לבשר לנוח כ-20 דקות.
 לפרוס דק ולהגיש.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1428.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון