נכתב על ידי: רמיסאן
תאריך: 18/02/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1) טוחנים את השקדים לאבקה ושמים בקערה.

2)קוצצים 4 בצלים לקוביות גדולות שמים בסיר עם מעט מאוד שמן ומטגנים טיגון איטי תוך בחישה מתמדת עד שהבצל     שקוף. 3) מכבים את האש מוסיפים לסיר 2 ביצים ומערבבים עד שהביצים נקרשות. 4) מעבירים את תערובת הבצל ביצים למעבד מזון ומרסקים היטב, מעבירים לקערת השקדים ומערבבים 5) מוסיפם לקערה את 2 הביצים הנוספות, מפזרים מלמעלה רבע כוס קמח מצה ומתחילים ללוש. לשים ומוסיפים קמח עד שנוצרת עיסה שאפשר ליצור ממנה קציצות. 6) מוסיפים מלח פילפל ומערבבים. 7) יוצרים קציצות מן התערובת ומניחים בתבנית אפיה. אופים בחום נמוך עד שהקציצות מתיבשות מבלי שישחימו 8)פורסים גזר לפרוסות וגם את יתר הבצלים , שמים בסיר עם מעט מים ותבלינים ומביאים לרתיחה. מניחים את הקציצות האפויות בסיר בשכבה אחת , מביאים שוב לרתיחה, מכסים ומבשלים 5 דקות 9) מעבירים למגש ומקשטים כל קציצה בפרוסת גזר, מצננים לפני ההגשה.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1425.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון