להכנת הבצק:
להכניס לקערה את הקמח המלח והחמאה הקרה וללוש, להוסיף את המים ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש, ליצור גליל מהבצק לחתוך ל-2 לשטח מעט ולסגור בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעה, לאחר מכן להוציא את הבצק ולרדד לעלה בעובי של כחצי ס"מ מעל דף אפיה, למרוח מעל הבצק את תערובת הגבינה והחרדל ומעל לפזר את הגבינה המגורד, מעל לסדר סביב את פרוסות העגבניה ולתבל במלח וטימין, לאפות בתנור בחום של -180 מעלות כ-25 דקות להוציא ולהגיש.
בתאבון.