נכתב על ידי: מלכה ריכנשטיין
תאריך: 02/02/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מפשירים 1 חבעלה של שעועית ירוקה עדינה תחת מים זורמים

מפזרים את השעועית בתבנית התנור, בוזקים מלח ושום, מזלפים שמן זית

אופים ב-200 מעלות 20 -30 דקות עד שהשעועית בחלקה משחימה מעט אף עדיין נשארת קרנצ'ית לנגיסה

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים שומשום קלוי, זולפים "פסי" סילאן ו"פסי" טחינה גולמית ומגישים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1414.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון