נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 26/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הבצק,:

להניח על משתח עבודה את הקמח וליצור גומה, לטרוף את הביצים ולהוסיף לקמח להתחיל לקפל וללוש את הקמח והביצים ותוך כדי להוסיף את המים בהדרגה ואת המלח ללוש עד לקבלת בצק רך ונעים. לחלק את הבצק ל-2 ולרדד חצי בצק לדף דק מאוד בעזרת רינג 8 ס"מ או כוס תואם ליקרוץ עיגולים, לאחר המילוי נכין כך גם את חציו השני של הבצק.

להכנת המלית:

לתמם היטב את השמן בווק או מחבת להוסיף את הג'ינג'ר הבצל והפטריות ולטגן כ-2 דקות, להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף הבשר לעוד דקה ולכבות את האש ולצנן לטמפ' החדר, להכניס כפית גדושה עם מלית לעיגולי הבצק ולקפל  לחצי סהר, להדק היטב את הקצבות, לחמם שמן עמוק בווק או מחבת ולטגן עד הזהבה, להעביר לצלחת עם נייר סופג.


ולהגיש בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1412.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון