נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 25/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. משמנים כלי חסין אש ריבועי בגודל 26 ס"מ. מרדדים את הבצק לעלה בקוטר 32 ס"מ ומרפדים בו את התבנית, תחתית ודפנות.
  2. חותכים שני חצילים לקוביות קטנות, מנגבים במגבות נייר. מטגנים בשמן חם עד שהזהיבו והתרככו. מסירים מהאש ומוסיפים את השום והפטרוזיליה.
  3. קולים את החציל השלישי על אש גלויה, מצננים מעט וקולפים. מועכים ומערבבים בעדינות עם תערובת החצילים המטוגנים. מפזרים על הבצק. מפזרים מעל את הגבינה הצפתית המפוררת.
  4. ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח, מערבבים ומוסיפים ריצ'קפה, מבשלים תוך בחישה עד שהתערובת מסמיכה מעט. מסירים מהאש ומערבבים עם בסיס לבישול והקרמה ריצ', החלמונים והגבינה הצהובה.
  5. מקציפים את החלבונים ומקפלים עם הרביכה, שוטחים על החצילים והגבינה הצפתית.
  6. אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות.

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1404.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון