נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 12/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  מערבבים את הגבינה עם הסוכר וסודה לשתיה. מוסיפים לתערובת הגבינה את הביצים, תמצית וניל וקמח. מערבבים. אם  תערובת הגבינה לחה, דביקה  מידי, מוסיפים קמח. התערובת צריכה להיות קלה לעיצוב.

מחממים בסיר עמוק שמן, לוקחים מהתערובת ועושים כדורים בגודל כדור פינפונג. בעזרת הצבע עושים חור במרכז כל כדור, טובלים בקמח ומגדילים את החור ומשטחים מעט את העיגול.

מטגנים בשמן עמוק עד קבלת גוון זהוב. מגישים עם שמנת וריבה.

 

 

 

 

 

 

 


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1389.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון