נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם שמן בסיר ולטגן את קוביות הלב, להוציא לקערה ולהכניס את הבצל ולטגן עד הזהבה את הבצלים, להוסיף את השום ולערבב כדקה, להוסיף את קוביות הלב ומים עד כשני ס"מ מעל ולבשל ברתיחה כשעתיים וחצי, אם יש צורך להוסיף מים תוך כדי בישול אז להוסיף רק מים רותחים, לאחר שעתיים וחצי להוסיף את התבלינים וכבדי העוף לערבב ולבשל עוד כ-10 דקות. לפזר מעל פטרוזיליה קצוצה ולכבות את האש.
להגיש עם לחם שחור טרי.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1388.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון