נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/01/2012
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


עוטפים את הבשר בהרבה מלח גס ומניחים על מגש מוטה למשך  -3 ימים, כאשר בכל יום ממליחים שוב את הפילה והופחים את הבשר, לאחר -3 ימים עוטפים את הבשר במגבת יבשה ומכניסים למקרר למשך 6 ימים, בקערה גדולה מערבבים את התבלינים עם מעט מים עד ליצירת עיסה סמיכה ומורחים על הבשר בשכבה עבה ואחידה. תולים את הבשר למשך שבוע מחוץ למקרר. לאחר השבוע פורסים דק ואוכלים, את שאר הפילה מחזיקים במקרר ארוז בפרגמנט וניילון  מחזיק לפחות שלושה חודשים.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1386.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון