נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 29/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת הבלינצ'ס:

לתוך קערה להכניס את הביצים ולטרוף, להוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב לקבלת תערובת חלקה ונוזלית, לצקת מעט פחות מחצי מצקת תערובת למחבת חמה עם מעט מאוד שמן (לא להוסיף יותר שמן למחבת בין טיגון הבלינצ'סים ).לנער לצדדים כך שכל המחבת תכוסה בתערובת, לא להתרגש בדרך כלל הראשון לא מצליח, לטגן על אש בינונית עד אשר מופיעות בועות להפוך לעוד כ-1/2 דקה ולהעביר לצלחת.

להכנת המלית:

בקערה להכניס את כל המצרכים ולערבב היטב, לסדר מהמלית (1 כף גדושה ) לרוחב הבלינצ'ס ולגלגל לרול, לצקת מעל סירופ מייפל או אבקת סוכר ולהגיש.

בתאבון.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1382.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון