למי שמכין את הציר, להביא לרתיחה את המים והבצל להוסיף את חזה העוף ולבשל כ-20 דקות. לסנן את נוזלי המרק לסיר נפרד, לצנן את חזה העוף ולפרוס למקלות כמו גפרורים, לחמם את המרק ולהוסיף קופסת שימורי תירס כולל הנוזלים ואת השניה לרסק למחית ולהוסיף גם למרק, להוסיף את התבלינים והסויה וחזה העוף, לערבב להביא לרתיחה, לזרזף את הביצה כך שיוצרו רצועות חביתה לכבות את האש.
ולהגיש בתאבון.
אפשרות שניה
להביא לרתיחה את המים, להוסיף את הבצל ואבקת מרק העוף שימורי תירס אחד כולל הנוזלים, ואת השני לרסק למחית. להוסיף את התבלינים ורוטב הסויה להביא לרתיחה, לזרזף את הביצה כך שיבצרו רצעות חביתה לכבות את האש .
הבהרה: גם את קופסת התירס השניה שריסקנו מוסיפים עם הנוזלים שלה
ולהגיש בתאבון