נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 15/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

לבשל ציר עוף עם שני הבצלים החתוכים ל-4 , כאשר הבצלים רכים לסנן את הבצלים והנוזלים - זו אפשרות אחת. האפשרות השנייה והקלה יותר היא להכניס לסיר כ-4 ליטר מים ו-2 הבצלים, להביא לרתיחה ולבשל עד אשר הבצלים רכים, להוסיף כ-3 כפות אבקת מרק בצל ולבשל עוד כ-5 דקות. בזמן שהמרק מתבשל להכניס למחבת 100 ג"ר חמאה וכ-3 כפות שמן, להמיס את החמאה ולטגן את 4 הבצלים עד השחמה, להוסיף את 3 כפות הקמח, לערבב עד אשר הקמח מתמוסס לתוך הבצל, להעביר את תכולת המחבת לסיר, להביא לרתיחה את המרק שנית, להוסיף את היין ולבשל כ-10 דק'. להוסיף את שאר המצרכים ובעזרת בלנדר סטיק לרסק היטב למחית חלקה את הבצלים שבסיר.

להגשה:

לצקת מן המרק לקערה, להוסיף קרוטונים בנדיבות, לפזר מעל מהגבינה המגורדת ולהכניס לתנור בפעולת גריל עד להקרמת הגבינה ולהגיש.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1367.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון