נכתב על ידי: ערן שלזינגר
תאריך: 24/03/2009
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


במחבת גדולה או בוואק מחממים שמן ומטגנים את הבצל והסינטה עד שמקבל צבע
מוסיפים את הגזר והפלפל עם חלק מהרוטב וממשיכים לטגן עד להתרככות
לאחר מכן מוסיפים את הירקות הנותרים והרוטב שנשאר ומטגנים לעוד כמה דקות

מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ומוסיפים למחבת מערבבים הכל ומגישים. למי שרוצה- ניתן להוסיף בוטנים מעל לקישוט


 
אודות המחבר

אוהבת לבשל מאוד מאוד.  שני התחומים החשובים בחיים הם בישול מחד וניהול אתרים מאידך. את שניהם אני משלבת באהבה בכתיבת מתכונים ברשת.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe136.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון