נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 05/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכניס לבלנדר את הערמונים אבקת הסוכר וחצי כוס חלב ולעבד למחית חלקה, להכניס למיקסר את השמנת המתוקה האינסטנט פודינג וכוס חלב ולהתחיל להקציף, תוך כדי הקצפה להוסיף את מחית הערמונים ולהמשיך להקציף עד קבלת קצפת יציבה, לסדר בתבנית את הגליליות, אם משתמשים בלשונות החתול אז לטבול אותן בחלב ותמצית הרום ,לצקת את הקרם מעל ולשטח, לאחר מכן לפזר את הפאקנים ולגרד מעל את השוקולד להכניס לקירור מכוסה בניילון נצמד ל-24 שעות ולהגיש.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1358.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון