בסיר עם מים להביא לרתיחה את הזיתים לבשל כ-3 דקות, לשפוך את המים לשטוף את הזיתים. לחזור שוב על אותה פעולה עוד פעמיים, לסנן את הזיתים ולהניח בקערה בצד, לתוך הסיר להוסיף 1/4 כוס שמן ולטגן את ירכי העוף עד השחמה, להוציא ולהניח בצד. להכניס לסיר את הפלפלים, הקישואים והגזר,לטגן עד שהפלפלים מתרככים, מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, מוסיפים את הזיתים והתבלינים מערבבים, מכניסים את העוף בין הירקות בתוך הרוטב, מוסיפים מים עד גובה העוף מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי ומגישים. אפשרויות לתוספת: קוסקוס, בורגול, אורז, פתיתים.
בתאבון