נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 04/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


בסיר עם מים להביא לרתיחה את הזיתים לבשל כ-3 דקות, לשפוך את המים לשטוף את הזיתים. לחזור שוב על אותה פעולה עוד פעמיים, לסנן את הזיתים ולהניח בקערה בצד, לתוך הסיר להוסיף 1/4 כוס שמן ולטגן את ירכי העוף עד השחמה, להוציא ולהניח בצד. להכניס לסיר את הפלפלים, הקישואים והגזר,לטגן עד שהפלפלים מתרככים, מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, מוסיפים את הזיתים והתבלינים מערבבים, מכניסים את העוף בין הירקות בתוך הרוטב, מוסיפים מים עד גובה העוף מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה שעה וחצי ומגישים. אפשרויות לתוספת: קוסקוס, בורגול, אורז, פתיתים.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1355.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון