נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 03/12/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להניח בתוך התבנית החד פעמית את פרוסות הלחם ומעל  את נייר אפייה כאשר השוליים כלפי חוץ, לסדר את הג'חנונים במרחקים שווים אחד מהשני, להכניס את השוליים פנימה להוסיף מעל את נייר האפייה השני ולהכניס את השוליים גם כן פנימה כך שהג'חנונים יהיו אטומים. להניח מעל את הביצים ולכסות ברדיד אלומיניום (נייר הכסף), לאטום היטב, להכניס לתנור מחומם לחום של -100 מעלות למשך הלילה ועד למחרת שאוכלים, ההצלחה מובטחת.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1354.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון