נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 21/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לצקת את הרוטב לקערה, להוסיף את מיץ הלימון והפפריקה החריפה, לערבב את הרוטב, להוסיף את קוביות הבשר לערבב כך שכל הקוביות יצופו ברוטב ומושרות בו, להכניס למקרר מכוסה בניילון נצמד למשך כשעה, לאחר מכן לחמם מעט מאוד שמן במחבת רגילה או אפשר להכין במחבת גריל, להוסיף למחבת את קוביות הבשר ולהקפיץ כחמש דקות תוך כדי ערבוב ולהגיש מעל אורז לבן.

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1341.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון