נכתב על ידי: גבינות מהלב - גדי
תאריך: 12/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

חותכים את הקצבות של המלפפון, חותכים לחתיכות של 10 סנטימטר, מקלפים את המלפפון תוך כדי השארת פסים.

מוציאים את  החלק הפנימי של המלפפון, תוך כדי השארת תחתית.

מערבבים את הגבינה ריקוטה עם הפלפל, השמן,

מכניסים את הלחם לטוסט.

ממלאים את המלפפון בגבינת ריקוטה, מסדרים בעמידה מלפפון על פרוסת טוסט חם.

מקשטים עם שמיר, בזיליקום.


 
אודות המחבר

אנחנו מעבירים קורסים להכנת גבינות בבית. קורסים פרטיים ולקבוצות. הפקת ארועים מיוחדים לימי הולדת. טלפון 054-7522906 האתר שלנו: גבינות מהלב - http://www.גבינות-מהלב.com/

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1329.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון