נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 07/11/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם במחבת את השמן ולטרוף את הביצים עם המלח והפלפל לטבול את השניצלים בקמח ולנער לטבול בביצים ולהעביר למחבת לטגן עד הזהבה ולהעביר לצלחת הגשה

בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1326.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון