נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 26/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. בסיר קטן ממיסים את רוב הסוכר עם החמאה והמים על אש בינונית, תוך ערבוב. מבשלים מבלי לערבב עד שמתקבל סירופ.
  2. מקציפים היטב את החלמונים עם הסוכר הנותר ומזלפים מעל, תוך הקצפה, את הסירופ החם, עד שהתערובת צוננת ויציבה. סבלנות.
  3. מקציפים את החלבונים לקצף יציב אך לא יבש ומוסיפים בעדינות לתערובת החלמונים.
  4. מקציפים בנפרד קצפת ריצ' ומקפלים עם תערובת הביצים. מקפלים פנימה את האגוזים ותמצית הווניל. מחלקים לגביעים או לטבעות מתכת ושומרים במקפיא עד ההגשה

 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1320.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון