נכתב על ידי: foodandmore
תאריך: 24/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. שמים במעבד מזון את כלהחומרים ומעבדים לבצק אחיד, מקררים חצי שעה.
  2. מחממים תנור ל 180מעלות, מרפדים את התבנית בבצק כך שיכסה את הדפנות והתחתית, משאירים במקרר עדשהמלית מוכנה.
  3. מוסיפים גבינה, שמנת,מלח ופלפל ובוחשים. מוסיפים את הביצים ובוחשים שוב. מוסיפים קמח, אבקת אפייה,מערבבים ולבסוף מוסיפים את הסלמון.
  4. יוצקים את המלית על הבצק ואופים כ 30 דקות עד שהמלית מתייצבת.

 
אודות המחבר

פזית אסולין, בעלים קייטרינג Food&More.

אני מבשלת ואופה באהבה רבה, מכל הלב, כמו שמכינים למשפחה בבית:

עם החומרים הכי טובים, בלי קיצורי דרך עם הרבה אהבה וכיף בעשייה, יש השקעה גדולה ותשומת לב לכל מוצר ומוצר.

אני אוהבת לבשל, אוהבת לאפות, אוהבת לארח ולאכול.


חשוב לי שילדיי יאכלו דברים בריאים וטובים אשר הוכנו בבית, ללא חומרים משמרים, מחומרי גלם איכותיים, אוכל טרי וטעים, אותו דבר נכון לגבי לקוחותיי, אתם אוכלים את מה שמשפחתי אוכלת –  את הטוב ביותר.

נעשה הכל על מנת לתת לכם אירוע מושלם, עם אוכל טעים ומוקפד,

כזה שיזכרו לאורך זמן.


המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1316.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון