נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 14/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לתוך קערה להכניס את השמן, המים, מלח , פלפל והביצים ולטרוף יחד עד אשר המצרכים מתמזגים. להוסיף בזרזוף דק תוך כדי ערבוב את קמח המצה עד אשר מתקבלת תערובת דלילה וצמיגית. לכסות במגבת ולהניח לבצק לנוח כ-10 דקות. בזמן הזה נרתיח מים בסיר גדול עם 1 כף מרק עוף. כאשר המים רתחו ננמיך את האש ובעזרת ידיים רטובות ניצור כדורים קטנים בדומה לפינג-פונג ונגליש אותם לתוך המים. לאחר שהכנסנו את כל הכדורים נגביר את הלהבה עד למצב רתיחה, ננמיך את האש שוב וכאשר הכורדים יצופו נבשלם במשך כ-2 דקות נוספות. נסנן אותם ונגיש בצד מרק. אפשרות נוספת לבשל אותם יש בתוך המרק


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1310.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון