נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 14/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


להכנת המלית:
לחם מעט שמן במחבת ולהקפיץ את הפטריות כ-3 דקות, להוסיף את הפלפל והבצל והנבטים ולהקפיץ עוד כ-3 דקות, לכבות את האש ולצנן.

להכנת האגרול:
לבדר עלה סיגר ומעל להניח פרוסת אנטריקוט, מעל לסדר לאורך הבשר מהמלית, לגלגל סיבוב אחד ולסגור את דפנות העלה פנימה ולהמשיך לגלג עד לקבלת אגרול הדוק. בעזרת מעט מים להדביק את הקצוות ולסגור את האגרול. כך להכין את כולם. לחמם שמן עמוק ולטגן את האגרולים עד הזהבה. להגיש בתוספת רוטב צ'ילי מתוק ורוטב חמוץ-מתוק.


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1308.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון