להשרות את הבורגול הגס והדק לשעתיים וחצי, לסנן היטב מהנוזלים ולהשאיר במסננת כשעה לייבוש שאר הנוזלים. להעביר את הבורגול לקערה להוסיף את שאר מצרכי הבצק, ללוש היטב ולהניח למנוחה לחצי שעה. לאחר חצי שעה לחזור שוב על הלישה.
להכנת המלית:
לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שימוש במזלג בכדי לפורר את הבשר. לאחר שהבשר שינה את צבעו לאפור להוסיף את שאר המצרכים, לערבב, ולטגן עוד כ-3 דקות. לכבות את האש ולצנן את המלית.
הכנת הקובות:
בידיים רטובות ליצור כדור בצק, ליצור גומה בבצק ולמלא במלית. לסגור היטב לצורת כדור ולאחר מכן בצורה אליפטית להדק ולהניח על מגש. כך להכין את כל הקובות. לאחר מכן לחמם שמן עמוק, לפני הטיגון לחזור על הידוק הקובות ולטגן בשמן עד הזהבה. מומלץ להגיש בתוספת טחינה ופלחי לימון.