נכתב על ידי: חגית נועם
תאריך: 09/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לפרוס את התפו"א לפרוסות- לא דק ולא עבה.

ולשים אותם בצורתם השלמה בתוך הקופסא.(שיראה שלם אבל זה פרוס)

את הבצל לחתוך לטבעות

ולפזר אותם בקופסא

לשים מעל הבצל והתפו"א שמן מעול במלח לפי הצורך ופפריקה מתוקה.

ליסגור את הקופסא ליפתוח את הפתח המיועד להוצאת האדים לנער את הקופסא ימינה ושמאלה

כך שהשמן והתבלינים יגיעו להכל.

לשים במיקרוגל על 20 דקות.

שימו לב כשאתם מוציאים בידקו שהכן התפו"א אדמה התבש כמו שצריך.

בתאבון!!


 
אודות המחבר

חגית נועם, נשואה טרייה שרוצה להיות אלופה במטבח! אוהבת לבשל בעיקר.

במקצועי הנני מייבאת ומשווקת דשא סינטטי וכן מעצבת גינות. אני ובעלי שמגיע מתחום בניה מתועשת עובדים ביחד לפעמים במטבח בכיף ומאלתרים מתכונים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1302.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון