נכתב על ידי: חגית נועם
תאריך: 09/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


תפו"א-מקלפים תפו"א חוצים לשניים  ומוציאים את הליבה. ( רצוי שיהיה כמה שפחות עמוק. ויותר לאורך)

בשר-מתבלים מעט בפפריקה פלפל שחור כמון מלח מוסיפים מעט כסברה מערבבים היטב.

אופן ההכנה- ממלאים את ה"חור" שיצרתם בתפו"א בבשר ולאחר מכן מחברים את שני החציים חזרה לשלם.

לשים בתבנית ולפזר מעט מלח מעורבב בשמן מעל.

מכניסים לתנור על 180 מעלות


 
אודות המחבר

חגית נועם, נשואה טרייה שרוצה להיות אלופה במטבח! אוהבת לבשל בעיקר.

במקצועי הנני מייבאת ומשווקת דשא סינטטי וכן מעצבת גינות. אני ובעלי שמגיע מתחום בניה מתועשת עובדים ביחד לפעמים במטבח בכיף ומאלתרים מתכונים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1299.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון