נכתב על ידי: טלי חא
תאריך: 03/10/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


מרינדה לעוף : כף דבש, כפית חרדל, חצי כפית כורכום, כף פפריקה מתוקה, פלפל שחור, מלח, קצת מים רותחים

אורז : לשפוך מים רותחים (כפול מכמות האורז), כפית אבקת מרק עוף, שמן, מלח ופלפל שחורלהניח את העוף הפוך (העור על האורז).להוסיף : פטריות, בצל קצוץ (מטוגן)לכסות בנייר כסף.200 מעלות, שעתיים. חצי שעה אחרונה – להוריד את הכיסוי ולהפוך את העוף.

כמה מילים על המתכון הזה שקיבלתי בטיול להודו. בטרק בצפון הודו נשרף לנו האוהל ונכוותי בכל הגוף. לצערי לא היה לי ביטוח נסיעות לחו"ל ונאלצתי לשלם את הטיפול מכיסי ולכן נשארתי בעיירה קטנה ששם הטיפול היה זול ולמזלי גם טוב (נדיר בהודו) בזמן השהות ישנתי בגסטאוס והתחברתי עם בעלת הבית שבישלה בשבילי ונתנה לי את המתכון הזה חובה!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1296.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון