נכתב על ידי: שף יעקב
תאריך: 28/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


לחמם בסיר1/4 כוס שמן ולטגן את הכתף עד השחמה מכל צידו להוציא את הבשר ולהוסיף לסיר את הבצל והשום לטגן עד הזהבה קלה של הבצל ולהוסיף את העגבניות לבשל עד שהעגבניות מתרככות להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף את הבשר לצקת את בקבוק היין ולהוסיף מים עד כיסוי הבשר להביא לרתיחה ולבשל ברתיחה קלה כ-3 שעות להוציא את הבשר מהרוטב לצנן לפרוס ולהחזיר לסיר לבישול קצר של -15 דקות ולהגיש אפשרות נוספת להגיש לשולחן את הבשר בגוש ולפרוס לעיני הסועדים ואת הרוטב להמשיך לבשל ולצמצם עד לקבלת רוטב סמיך לסדר פרוסת בשר בצלחת ולצקת מין הרוטב המצומצם מעל בתאבון


 
אודות המחבר

הכנת תבשילים לפי בקשת הלקוח מכל המטבחים לסופי שבוע  מאזור גדרה ועד קרית מלאכי והמושבים סביב פלאפון להזמנות : 0545729258. מינימום להזמנות 4 מנות.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1294.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון