נכתב על ידי: חגית נועם
תאריך: 27/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


פסטה:חממו מים בסיר עד שיש בועות, הוסיפו את הפסטה למים הרותחים עם מעט שמן ומעט מלח, (יש צורך לערבב מידי פעם)ותנו לזה להתבשל למשך 10 עד 15 דקות. העבירו למסננת פסטה ושימו את זה תחת ברז מים קרים על מנת לצנן את זה שלא יהיה דייסתי. בסיום השטיפה להחזיר לסיר על אש נמוכה, לערבב את הפסטה כדי לייבש את המים ולהוסיף את הרוטב הרצוי.

רוטב לפסטה עם טונה:

לטגן עגבניה עם בצל(לא חובה בצל)

להוסיף לזה את תכולת שקית התה עם הנענע

להוסיף את העגבניה והבצל המטוגנים פלוס תכולת שקית התה נענע וקופסת טונה (שימורים) לפסטה ולערבב.

בתאבון!!!


 
אודות המחבר

חגית נועם, נשואה טרייה שרוצה להיות אלופה במטבח! אוהבת לבשל בעיקר.

במקצועי הנני מייבאת ומשווקת דשא סינטטי וכן מעצבת גינות. אני ובעלי שמגיע מתחום בניה מתועשת עובדים ביחד לפעמים במטבח בכיף ומאלתרים מתכונים.

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1290.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון