נכתב על ידי: אלונה ספטון
תאריך: 08/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנת הסלסה

קוצצים עגבניה אחת,מטגנים קלות ואחר כך מוסיפים את הרסק זה יוצא סמיך ומשתמשים בזה למצע

הממולאים:

מערבבים את החומרים:אורז ,בשר טחון,וכל התבלינים ,

וממלאים ומשאירים קצת כי האורז טופח וזה עלול ליפול

בישול

אני נוהגת לשים עלי כרוב ומעל את הפלפלים וככה הם נשארים שלמים.

למלא מים עד הגובה של הממולאים וכל פעם שמתייבשים להוסיף.

כאשר הממולאים מוכנים מניחים את רוטב הסלסה על צלחת ההגשה ומעל הממולאים כל אחד לפי טעמו.


 
אודות המחבר

אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,

בשלנים של לאישה 2002,

מסטר שף עונה 2 באודישנים

ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון

אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים

מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1282.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון