נכתב על ידי: אלונה ספטון
תאריך: 07/09/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


* 2 פראסות גדולות ללא עלים ירוקים, שטופות
*1. קוצצים דק את גבעול הפראסה ומאדים עם 1/2 כוס מים בסיר מכוסהכ-10 דקות או עד שמתרככות, מסננים היטב


2. מערבבים עם יתר החומרים. טועמים ומשפרים את התיבול אם יש צורך

3. מחממים את השמן במחבת. יוצרים מהעיסה קציצות בידיים רטובות ומטגנים על אש בינונית-נמוכה עד שמזהיבות משני הצדדים. אפילו חום


 
אודות המחבר

אני בשלנית ביתית,אין לי מסעדה,אבל הייתי בכמה תחרויות בישול,

בשלנים של לאישה 2002,

מסטר שף עונה 2 באודישנים

ובמאסטר שף שופרסל הייתי אפילו בפרסומת והכנתי ממולאים בסניף מערב ראשון לציון

אוהבת לבשל וגם תחביבים אחרים

מעדיפה לא לפרסם טלפון אפשר להתקשר דרך אימייל ופייסבוק

המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1279.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון