נכתב על ידי: Hilabahat
תאריך: 31/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


1.      חותכים על עגבנייה בצורה שונה.

2.      מערבבים את כל העגבניות החתוכות יחד ללא תיבול.

3.      מסדרים על צלחת רחבה שטוחה.

4.      מפזרים מלח גס, זיתים וגבינה.

5.      מתבלים בתערובת השמן לימון צילי ונענע.

6.      מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1273.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון