נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 29/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. להכנת המוס הכהה: מערבבים את השוקולד המריר המומס עם החמאה, החלמונים ואבקת הקקאו.
  2. מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
  3. בקערה נפרדת מקציפים קצפת ריצ' (אפשר את כל הכמות הדרושה להכנת המתכון).
  4. מקפלים את תערובת השוקולד עם הקצף והקצפת לתערובת אחידה וחלקה. יוצקים לטבעות מתכת מרופדות בשקף, מונחות על צלחת, לכוסות קטנות או לגביעים, עד חצי הגובה. מצננים כשעה במקרר לפני שמכינים את המוס הלבן.
  5. להכנת המוס הלבן, מערבבים את השוקולד המומס עם הג'לטין המומס.
  6. טורפים את החלמונים עם הסוכר ומערבבים עם תערובת השוקולד.
  7. מקציפים קצפת ריצ' ומקפלים עם תערובת השוקולד ועם הליקר. שוטחים על המוס הכהה. שומרים במקרר או במקפיא. מוציאים מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.
  8. מתאים להגיש עם קולי פירות - פירות טריים מרוסקים, כמו תות, פטל או מנגו.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1270.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון