נכתב על ידי: ריצ' קצפת - Rich's
תאריך: 29/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
  2. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את התרד ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים היטב, מוסיפים את הסלמון המעושן והפסטה ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים חם.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1268.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון