נכתב על ידי:
ריצ' קצפת - Rich's
תאריך:
29/08/2011
בחזרה למתכון
הדפס את ה
מ
תכון
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גבי האריזה. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את התרד ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מערבבים היטב, מוסיפים את הסלמון המעושן והפסטה ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל ומגישים חם.
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1268.aspx
בחזרה למתכון המקורי
הדפס את ה
מ
תכון