נכתב על ידי: פזית סבג
תאריך: 24/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


אופן ההכנה:

- בסיר להביא לרתיחה את הליטר חלב והסוכר.

- בנתים לערבב בכוס את יתרת החלב ביחד עם הקורנפלור ומי הורדים עד להמסה של הקורנפלור.

- כשהחלב רותח להוסיף את התערובת עם הקורנפלור ולבחוש עד להסמכה קלה (לא לבשל יותר מדי).

- לשפוך לכוסיות הגשה ולקרר.

- להכין ג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ולשפוך על תערובת החלב שהתקררה בנתים (לא לקרר את הג'לי כדי שלא יתקרש), לקרר ולהכניס למקרר.

- לטחון/לרסק את הפתי בר ביחד עם הקוקוס והקינמון.

- לפני ההגשה לזרות מתערובת הפתי בר והקוקוס על המלבי ולהגיש.

 


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1259.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון