אופן ההכנה:
- בסיר להביא לרתיחה את הליטר חלב והסוכר.
- בנתים לערבב בכוס את יתרת החלב ביחד עם הקורנפלור ומי הורדים עד להמסה של הקורנפלור.
- כשהחלב רותח להוסיף את התערובת עם הקורנפלור ולבחוש עד להסמכה קלה (לא לבשל יותר מדי).
- לשפוך לכוסיות הגשה ולקרר.
- להכין ג'לי לפי ההוראות שעל האריזה ולשפוך על תערובת החלב שהתקררה בנתים (לא לקרר את הג'לי כדי שלא יתקרש), לקרר ולהכניס למקרר.
- לטחון/לרסק את הפתי בר ביחד עם הקוקוס והקינמון.
- לפני ההגשה לזרות מתערובת הפתי בר והקוקוס על המלבי ולהגיש.