נכתב על ידי: ליז עוזיאל
תאריך: 24/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


הכנת הארטישוק:

במעבד מזון יש לקצוץ את הבצל , הירק , והלחם - קיצוץ דק , לעבד את התערובת עם הבשר הטחון ,להוסיף 2 כפות שמן ואת התבלינים , להכניס למקרר כחצי שעה , ליצור כדורים גדולים ולדחוס לתחתיות הארטישוק , יש להדק את הבשר היטב .

לרוטב :

לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות ,לטגן עד הזהבה , לפרוס את ראשי השומר ולהוסיף לבצל עוד 5 דקות על הגז , להוסיף את השום הקצוץ לעוד דקה אחת , להוסיף את האפונה ולטגן יחד עם הבצל והשומר , להוסיף את הרסק , והתבלינים , להוסיף ככוס מים ,

לסדר את תחתיות הארטישוק בסיר לבשל על אש גדולה עד לבעבוע , להוסיף מים עד כיסוי שליש הארטישוק , לכסות ,להנמיך האש ולבשל עוד כ50-60 דקות

בתאבוןןןןןןןןןןן


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1257.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון