נכתב על ידי: מיכל שדה
תאריך: 16/08/2011
בחזרה למתכון

הדפס את המתכון


חולטים את פרחי הברוקולי דקה שתיים במים רותחים מרעננים במים קרים ומסננים.

מחממים ווק מוסיפים מעט שמן זית, מחממים מוסיפים את העוף ומטגנים 2 דקות עד שצהבו מלבין ומוציאים בכף. מוסיפים שום ומטגנים דקה, מוסיפים ברוקולי ועגבניות ומקפיצים דקה שתיים תוך כדי ערבוב. מתבלים ומחזירים את העוף, מערבבים ומגישים. בתאבון!!!!


 
אודות המחבר
המתכון הודפס מאתר - מתכונלה - ספריית המתכונים של ישראל - http://www.matkonela.co.il
http://www.matkonela.co.il/Recipes/Recipe1253.aspx
בחזרה למתכון המקורי

הדפס את המתכון